Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΠΟΛ.1058/2014-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΗΜΕ- ΤΑΞΙΜΕΤΡΩΝ

Mε την Πολ. 1058/21.2.2014 του Γ.Γ.Δ.Ε του ΥΠΟΙΚ( που Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 592/10-3-2014 τεύχος Β') με θέμα " Υποχρέωση των κατόχων αδειών καταλληλότητας ΑΔΗΜΕ − Ταξιμέτρων, στα φορολογικά ταξίμετρα των οποίων παρατηρείται το φαινόμενο να επεμβαίνουν άτομα μη εξουσιοδοτημένα από τους κατασκευαστές, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα, που έχουν άμεση σχέση με τη λειτουργία τους" ορίζεται ότι.
Ειδικότερα,
                                                      αποφασίζουμε
Ορίζουμε την διαδικασία διασφάλισης της μη αποσύνδεσης της καλωδίωσης και την αποφυγή παρεμβάσεων στις ειδικές θύρες επικοινωνίας των ΑΔΗΜΕ−Ταξιμέτρων, οι οποίοι είναι σταθερά συνδεόμενοι φορολογικοί μηχανισμοί μέσω ειδικής θύρας με ήδη εγκαταστημένα ηλεκτρονικά ταξίμετρα, ως ακολούθως:
1. Οι κάτοχοι των κάτωθι αδειών καταλληλότητας ΑΔΗΜΕ−Ταξιμέτρων:
.......................................
  υποχρεούνται να προβούν στην σφράγιση της σειριακής θύρας (Ρ5232,ΘΑΦΜ). Η συγκεκριμένη θύρα προορίζεται για την ανάγνωση των δεδομένων της φορολογικής μνήμης, επίσης μέσω της ιδίας θύρας είναι δυνατή η διασύνδεση της ΑΔΗΜΕ Ταξιμέτρου με Η/Υ για τη διενέργεια των προγραμματισμών και των επεμβάσεων εξουσιοδοτημένου τεχνικού.
 Δείτε ολόκληρη την Πολ.1058/2014.
https://docs.google.com/file/d/0BzoIdHD7-U3pU19IZXFQeDBjUm8/edit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *