Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΡ. ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

«Ισχύει η ρύθμιση των 100 δόσεων για όσους πολίτες έχουν μπει σε αυτή» δήλωσε από την Πάτρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, προσερχόμενος στο αναπτυξιακό συνέδριο που οργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».
Σε ό,τι αφορά τους πολίτες που έχουν χάσει τη ρύθμιση λόγω προβλημάτων, ο κ. Αλεξιάδης διευκρίνισε ότι μπορούν με βάση την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών και σε συνεννόηση με τον λογιστή τους να τακτοποιήσουν το θέμα, ώστε να μην χάσουν την ρύθμιση. Για τους υπόλοιπους πολίτες, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, υπάρχει η ρύθμιση των 12 και των 24 δόσεων.
Ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό να δηλώσουν οι πολίτες τον ένα και ακατάσχετο λογαριασμό, μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα, είτε είναι μόνοι τους είτε είναι συνδικαιούχοι, αφού όπως τόνισε, είναι λάθος να χάνουν χρήματα επειδή δεν έχουν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.
Ο αναπληρωτής υπουργός κάλεσε τους πολίτες να καταθέσουν έγκαιρα τις φορολογικές τους δηλώσεις, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν. Για το ρυθμό κατάθεσης των δηλώσεων είπε ότι είναι κανονικός, διευκρινίζοντας ότι κατατίθενται κάθε ημέρα περίπου 110.00 δηλώσεις. Πρόσθεσε πάντως ότι αυτός ο ρυθμός πρέπει να αυξηθεί.
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αφορολόγητο, είπε ότι θα χτίζεται με την χρήση πλαστικού χρήματος
πηγή. ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *