Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

REUTERS:ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η Ελλάδα οδεύει προς την ολοκλήρωση του σχεδίου συμφωνίας με τους πιστωτές για το τρίτο πρόγραμμα στήριξης ως την Τρίτη και η πρώτη εκταμίευση στο πλαίσιο του προγράμματος είναι πιθανό να γίνει μέχρι τις 20 Αυγούστου, δήλωσε στο Reuters πηγή ενήμερη για το περιεχόμενο της τηλεδιάσκεψης της Οικονομικής και Δημοσιονομικής Επιτροπής (ΟΔΕ), που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.
Οι συνομιλίες προχωρούν ομαλά και ενδέχεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, είπε η ίδια πηγή. Εάν το σχέδιο του μνημονίου κατανόησης και μια επικαιροποιημένη ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους έχουν ετοιμαστεί, όπως σχεδιάζεται, την Τρίτη, τότε η ελληνική κυβέρνηση και η Βουλή των Ελλήνων αναμένεται ότι θα τα εγκρίνουν μέχρι την Πέμπτη. Σε αυτή την περίπτωση, επισημαίνει η ίδια πηγή, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα μπορούσαν κατόπιν να συναντηθούν ή να πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη για να εγκρίνουν την τριετή δανειακή σύμβαση της Αθήνας.
Δείτε ολόκληρο το άρθρο των Νέων.
 http://www.tanea.gr/news/economy/article/5264600/reuters-symfwnia-ews-trith-pshfish-thn-pempth-ektamieysh-stis-20-aygoystoy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *