Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΕΑΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ

Διευκρινίσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Κορεάτης Γκλεν Κιμ, σε θέματα διαπραγμάτευσης, στην ελληνική κυβέρνηση δίνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών με αφορμή δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής.
«Η εταιρεία στην οποία είναι συνεργάτης ο κ. Γκλεν Κιμ δεν έχει εισπράξει έως σήμερα από το Ελληνικό Δημόσιο ούτε ένα ευρώ, πόσο μάλλον τις 125.000 ευρώ το μήνα που υποστηρίζει το 'Βήμα της Κυριακής'» διευκρινίζεται από κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, τους οποίους επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει εμπειρογνώμονες για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής συμφωνίας, αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι και επισημαίνουν ότι ο κ. Κιμ είναι εξειδικευμένος σε θέματα διαπραγμάτευσης με διεθνή πολυετή εμπειρία έχοντας, μάλιστα, εργαστεί στο παρελθόν και πάλι στη χώρα μας.
Εκτιμώντας ότι η παρουσία του στο πλευρό της κυβέρνησης δεν ενοχλεί η πληρωμή της εταιρείας για την οποία εργάζεται θα γίνει μέσα από τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, καταλήγουν οι ίδιοι κύκλοι.
πηγή.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *