Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

26/9/2011 Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ Γ.Δ.Φ.Ε & Ε.Δ.Ε


Με την Α.Υ.Ο με αριθμό Δ6Α 1131269 ΕΞ 20.9.2011 του ΥΠΟΙΚ με θέμα "Έναρξη λειτουργίας της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων και των Διευθύνσεων αυτής, καθώς και παύση λειτουργίας οργανικών μονάδων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών. προβλέπονται τα παρακάτω.
Ειδικότερα,
                              Αποφασίζουμε
1. Ορίζουμε την 26.09.2011, ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, καθώς και των Διευθύνσεων Επιχειρησιακού σχεδιασμού, Ελέγχων, Πολιτικής εισπράξεων, Παρακολούθησης νομικών υποθέσεων ελέγχου και αναγκαστικής είσπραξης και Φορολογικής συμμόρφωσης και των τμημάτων αυτών.
2. Από την ίδια ημερομηνία παύει η λειτουργία της Διεύθυνσης Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογίας, των Διευθύνσεων Ελέγχου και Μητρώου της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων και του Τμήματος Δ΄ − Διοικητικής Συνεργασίας και Ανταλλαγής Πληροφοριών –VIES της Διεύθυνσης Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογίας.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2011
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *