Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

E.2103/2020-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ

Με την  Ε. 2103/3.7.2020  της  Aνεξάρτητης  Αρχής  Δημοσίων  Εσόδων (ΑΑΔΕ)  με θέμα " Κοινοποίηση  των  διατάξεων  του  άρθρου 49 του  ν.4701/2020(Α ́ 128)  αναφορικά  με  την παράταση προθεσμίας υποβολής της αίτησης του κατασκευαστή οικοδομών για την υπαγωγή στο καθεστώς αναστολής του φόρου. "διευκρινίζονται  τα  ακόλουθα. Ειδικότερα,
Κοινοποιούμε συνημμένα τις διατάξεις του άρθρου 49 του ν.4701/2020(Α ́ 128) "Τροποποίηση του άρθρου 6 του Κώδικα Φ.Π.Α.Παράταση προθεσμίας υποβολής της αίτησης του κατασκευαστή οικοδομών για την υπαγωγή στο καθεστώς αναστολής του φόρου".

Ειδικότερα:

        1. Με την παράγραφο 1 του άρθρου49του ως άνω νόμου αντικαθίσταται το τελευταίο εδάφιο της παρ.4ατου άρθρου 6 Κώδικα ΦΠΑ (ν.2859/2000/Α ́248).

        2. Με την παράγραφο 2 ορίζεται ότι η διάταξη της παραγράφου 1 ισχύει από τις 12 Ιουνίου 2020.

Ενόψει των ανωτέρω,η προθεσμία υποβολής της αίτησης αναστολής για άδειες εκδοθείσες μέχρι και 30.6.2020  είναι  μέχρι  την  31.12.2020, ενώ  η  προθεσμία  της  αίτησης  αναστολής  για  άδειες  που εκδίδονται από 1.7.2020 και εφεξής είναι έξι (6) μήνες από την έκδοση της εκάστοτε άδειας.

Κατά τα λοιπά,ισχύουν οι οδηγίες που έχουν δοθεί με την εγκύκλιο Ε.2006/2020 για την εφαρμογή των διατάξεων περί αναστολής του ΦΠΑ στα ακίνητα.

Συνημμένο : ΦΕΚ Α ́ 128/30.6.2020(28 σελίδες)

                                                     Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

                                                               ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΙΤΣΙΛΗΣ


1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο;
    Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial Group. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο και πολλά άλλα). Δίνουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, εξασφαλισμένα και ακάλυπά δάνεια με προσιτό επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μας, μπορείτε απλώς να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp ή το Telegram μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Με ό, τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις, μερικοί από αυτούς δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

    Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η οικονομική σας σταθερότητα.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) Ή
    WhatsApp: +447903159998
    Μπορείτε να μας γράψετε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.
    2020 © ️Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *