Κυριακή 10 Μαΐου 2020

οικ.16486/2020-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ2020 ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ & ΑΥΤΟΑ/ΜΕΝΟΥΣ

 Με την Κ.Υ.Α  Αριθμ. Δ.15/Δ΄/οικ.16486/5 των Υπουργείου Εργασίας ,με θέμα "Καθορισμός λεπτομερειών εφαρμογής του άρθρου όγδοου της από 20-03-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 68), όπως ισχύει, με την οποία λαμβάνονται κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης. " ορίζονται τα ακόλουθα.Ειδικότερα αποφασίζουμε:

                 Άρθρο 1
        Παράταση προθεσμίας καταβολής τρεχουσών
        ασφαλιστικών εισφορών Απριλίου 2020–
          Ρύθμιση καταβολής τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών.

        1. α. Για τους αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες του άρθρου 2 της παρούσας, η προθεσμία καταβολής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών περιόδου απασχόλησης Απριλίου 2020, απαιτητών έως 31-05-2020, καθώς και τυχόν δόσεων οφειλής από συμπληρωματική εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών προηγούμενων ετών, απαιτητών μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, παρατείνεται χωρίς τον υπολογισμό, κατά το διάστημα αυτό, τόκων και άλλων προσαυξήσεων λόγω εκπρόθεσμης καταβολής.
        β. Οι εισφορές του προηγούμενου εδαφίου εξοφλούνται τμηματικά σε τέσσερις (4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, καταβλητέες μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα, με προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης έως 31-10-2020. Σε περίπτωση εκπρόθεσμης καταβολής δόσης, το συνολικό ποσό αυτής προσαυξάνεται με τον προβλεπόμενο τόκο καθυστέρησης λόγω εκπρόθεσμης καταβολής. Εφόσον τηρούνται οι όροι της ρύθμισης, δύναται να χορηγείται αποδεικτικό ασφαλιστικής ενημερότητας διμηνιαίας ισχύος.
         2. Ως ασφαλιστικές εισφορές θεωρούνται οι εισφορές για το σύνολο των κλάδων ασφάλισης (κύριας ασφάλισης, υγειονομικής περίθαλψης, επικουρικής ασφάλισης, εφάπαξ παροχής), καθώς και οποιουδήποτε άλλου φορέα για τον οποίο ο e-ΕΦΚΑ συνεισπράττει εισφορές, με εξαίρεση τις εισφορές από προαιρετική ασφάλιση.   ......
Δείτε ολόκληρη την Αριθμ. Δ.15/Δ΄/οικ.16486/5Εδώ.

2 σχόλια:

  1. Γεια σας, Αντιμετωπίζετε πρόωρες οικονομικές προκλήσεις;
    Είμαι η Susan Benson Είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

    Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική στασιμότητα που περνά ο κόσμος ως αποτέλεσμα του αναδυόμενου ιού Corona, με την παρουσία πλεονασμάτων μετρητών στο ίδρυμά μας, στοχεύουμε να επιταχύνουμε την κυκλοφορία χρημάτων χρηματοδοτώντας πελάτες εντός και εκτός Ευρώπης με δάνειο.

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο; Χρειάζεστε δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; Εάν το διαβάζετε και γνωρίζετε ότι χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη, θέλω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους.

    Χαρακτηριστικά & όφελος;
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3,0%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

    Εάν χρειάζεστε πραγματικά λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου, θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, η μέγιστη προτεραιότητά μας είναι η οικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε καθ 'όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΝΕΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ LIGHTSTREAM©


    Η LIGHTSTREAM είναι η καλύτερη εταιρεία διαδικτυακού δανείου που σας παρέχει το δάνειο που αναζητάτε χωρίς άγχος ή πολλή γραφική εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκαν από τις τράπεζες λόγω του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματός σας; ή ανησυχείτε για το διαδικτυακό δανεισμό.

    Μην ανησυχείτε πια γιατί τα LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσουν δάνειο με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, κατασκευαστικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

    Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

    E-MAIL 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    E-MAIL 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM©

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *