Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Α.1102/2020-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Π.Σ ΦΗΜ

Με  την  Α. 1102/29.4.2020 της  Aνεξάρτητης  Αρχής  Δημοσίων  Εσόδων (ΑΑΔΕ) - που δημοσιεύθηκε στο  ΦΕΚ 1812/12.5.2020 τεύχος  Β-'με θέμα "Τροποποίηση της απόφασης του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Α.1024/2020  (ΦΕΚ  317Β ́/6-2-2020)  «Συμπληρωματικές τεχνικές προδιαγραφές πρωτοκόλλου επικοινωνίας και κρυπτογράφησης για την διαβίβαση δεδομένων στο πληροφοριακό σύστημα των ΦΗΜ»."ορίζονται   τα  ακόλουθα. Ειδικότερα,
                   αποφασίζουμε
Τροποποιούμε την απόφαση του Διοικητή της Ανε-ξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Α.1024/2020 (ΦΕΚ 317Β/6-2-2020) «Συμπληρωματικές τεχνικές προδιαγραφές πρωτοκόλλου επικοινωνίας και κρυπτογράφησης για τη διαβίβαση δεδομένων στο πληροφοριακό σύστημα των ΦΗΜ», ως

ακολούθως:
        Η παράγραφος 6.3 του άρθρου 6 αντικαθίσταται ως εξής:«6.3. 
    α. Οι συμπληρωματικές τεχνικές προδιαγραφές της  παρούσας  απόφασης  λαμβάνονται  υπόψη  στον  εργαστηριακό έλεγχο, προκειμένου να εκδοθεί άδεια καταλληλότητας σε νέο μοντέλο ΦΗΜ.
     β. Με εξαίρεση τις ΑΔΗΜΕ ταξιμέτρου, οι υπάρχοντες ενεργοί ΦΗΜ υποχρεούνται σε αναβάθμιση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα μέχρι 31/7/2020.
     γ. Για την εφαρμογή της προϋπόθεσης του άρθρου 2.4.της  απόφασης  ΓΓΔΕ  ΠΟΛ  1068/1-  4-2015  (Β’497),  σε  σχέση με τις συμπληρωματικές τεχνικές προδιαγραφές της παρούσας απόφασης, λαμβάνονται υπόψη τόσο οι εκκρεμείς κατά την έναρξη ισχύος της παρούσας αιτήσεις κατασκευαστών νέων μοντέλων ΦΗΜ, όσο και οι κατασκευαστές για τους οποίους έχουν ήδη εγκριθεί ή εγκρίνονται αναβαθμισμένα μοντέλα ΦΗΜ σύμφωνα με τις προδιαγραφές της παρούσας.
     δ. Με την πλήρωση της προϋπόθεσης του άρθρου 2.4. της απόφασης ΓΓΔΕ ΠΟΛ 1068/1- 4-2015 (Β’497), δεν επιτρέπονται πωλήσεις μη αναβαθμισμένων ΦΗΜ, με εξαίρεση τις ΑΔΗΜΕ ταξιμέτρου».
    Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.  
                 Μοσχάτο, 
             29 Απριλίου 2020
             Ο  Διοικητής
           ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΤΣΙΛΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, Αντιμετωπίζετε πρόωρες οικονομικές προκλήσεις;
    Είμαι η Susan Benson Είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

    Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική στασιμότητα που περνά ο κόσμος ως αποτέλεσμα του αναδυόμενου ιού Corona, με την παρουσία πλεονασμάτων μετρητών στο ίδρυμά μας, στοχεύουμε να επιταχύνουμε την κυκλοφορία χρημάτων χρηματοδοτώντας πελάτες εντός και εκτός Ευρώπης με δάνειο.

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο; Χρειάζεστε δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; Εάν το διαβάζετε και γνωρίζετε ότι χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη, θέλω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους.

    Χαρακτηριστικά & όφελος;
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3,0%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

    Εάν χρειάζεστε πραγματικά λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου, θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, η μέγιστη προτεραιότητά μας είναι η οικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε καθ 'όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *