Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ Α. 1106/2020 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 30/09/2020 ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥ (ΦΜΥ – ΦΕΔ Κ.Λ.Π.) ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ 31/05/2020

Τις προηγούμενες ημέρες, οι συνάδελφοι Φοροτέχνες – Λογιστές, διαπίστωσαν από την προσωποποιημένη πληροφόρηση του taxisnet των εταιρειών τους, ότι:
 α) η ημερομηνία πληρωμής του Φ.Π.Α. Απριλίου 2020, που λήγει σήμερα (29/05/2020), παρατείνεται δυνάμει της Α. 1107/2020 μέχρι 30/09/2020 για όλες τις εταιρείες που έχουν τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης απόφασης,

 β) αντίθετα, για τους Φ.Μ.Υ., Φόρο Επιχειρηματικής Δραστηριότητας κ.λπ. του μηνός Μαρτίου (μήνα που κορυφώθηκε η επιδημία) που λήγουν 31/05/2020, το taxisnet εμφάνισε ημερομηνία πληρωμής 01/06/2020, καθότι η 31/05/2020 είναι Κυριακή, και η ημερομηνία πληρωμής μετατίθεται, σύμφωνα με την § 1 του άρθρου 7 του Ν. 4174/2013, την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μην εμπίπτουν οι φόροι αυτοί στις ευεργετικές διατάξεις της  
Α.1106/2020, να μην παρατείνεται η πληρωμή τους μέχρι 30/09/2020, καθότι η συγκεκριμένη απόφαση αναφέρει ότι, παρατείνονται μέχρι 30/09/2020 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών των επιχειρήσεων, που λήγουν ή έληξαν από 01/05/2020 έως και 31/05/2020 και εφόσον πληρούν και τις άλλες προϋποθέσεις της εν λόγω απόφασης.

Τα ανωτέρω μας τα επιβεβαίωσε και η αρμόδια υπηρεσία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στην οποία διαμαρτυρηθήκαμε για την εξέλιξη αυτή.

Ουσιαστικά, με την ερμηνεία αυτή, παίρνουν πίσω την απόφαση Α. 1106/2020.

Ελπίζουμε ότι, το Υπουργείο Οικονομικών θα δει εκ νέου το θέμα και, έστω και την τελευταία στιγμή, θα διορθώσει την αδικία αυτή.

2 σχόλια:

  1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    Γεια σας αγαπητοί μου, είμαι η Λίντα ΜακΝτόναλντ, που ζει σήμερα στο Ώστιν Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι χήρα αυτή τη στιγμή με τρία παιδιά και είχα κολλήσει σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2020 και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων, τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες απέρριψαν την πίστη μου, δεν είναι πλήρης θύμα εκείνων των κουκουλαριών εκεί που τους αποκαλούν δανειστές αυτο-χρήματος, είναι όλοι απάτες, το μόνο που θέλουν είναι δικό σου λεφτά και δεν ξέρεις ξανά από αυτά που μου έχουν κάνει δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson, το πιο ενδιαφέρον μέρος του είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74 ωρών, οπότε θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τον κ. David εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε έγκαιρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email ……… προγραμματίστε εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εγγύηση, τότε επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειο σας.
    Προσφέρουν όλες τις κατηγορίες δανείου
    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 έτη)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Προθεσμιακό δάνειο μέσων (10_20)
    Προσφέρουν σαν δάνειο
    Στεγαστικό δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρεωστικό δάνειο .......
    Φοιτητικό δάνειο .........., Δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., Εταιρικό δάνειο .............. κλπ
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όσον αφορά την οικονομική κρίση και το δάνειο, τότε το δάνειο David Wilson είναι το κατάλληλο μέρος για να πάει, απλώς πες του. Η κυρία Linda McDonald σας διευθύνει Καλή τύχη… ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *