Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΤΟ ΨΗΦΙΣΘΕΝ Σ/Ν ΠΟΥ ΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ Π.Ν.Π ΤΗΣ 13/4/2020 & 1/5/2020 ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

 Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής (Πρακτικά ΡΝ' της 29/5/2020) σήμερα τα μεσάνυχτα το  Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας με θέμα " Κύρωση : α ) της από 13.4.2020 Π . Ν . Π . « Μέτρα για την αντιµετώπιση των συνεχιζόµενων συνεπειών της πανδηµίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις » ( A ΄ 84) και β ) της από 1.5.2020 Π . Ν . Π . « Περαιτέρω µέτρα για την αντιµετώπιση των συνεχιζόµενων συνεπειών της πανδηµίας του κορωνοϊού COVID-19 και την επάνοδο στην κοινωνική και οικονοµική κανονικότητα » ( Α΄ 90) και άλλες διατάξεις"

 Κατεβάστε το Σ/Ν  Εδώ.

8 σχόλια:

  1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    Γεια σας αγαπητοί μου, είμαι η Λίντα ΜακΝτόναλντ, που ζει σήμερα στο Ώστιν Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι χήρα αυτή τη στιγμή με τρία παιδιά και είχα κολλήσει σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2020 και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων, τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες απέρριψαν την πίστη μου, δεν είναι πλήρης θύμα εκείνων των κουκουλαριών εκεί που τους αποκαλούν δανειστές αυτο-χρήματος, είναι όλοι απάτες, το μόνο που θέλουν είναι δικό σου λεφτά και δεν ξέρεις ξανά από αυτά που μου έχουν κάνει δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson, το πιο ενδιαφέρον μέρος του είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74 ωρών, οπότε θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τον κ. David εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε έγκαιρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email ……… προγραμματίστε εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εγγύηση, τότε επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειο σας.
    Προσφέρουν όλες τις κατηγορίες δανείου
    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 έτη)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Προθεσμιακό δάνειο μέσων (10_20)
    Προσφέρουν σαν δάνειο
    Στεγαστικό δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρεωστικό δάνειο .......
    Φοιτητικό δάνειο .........., Δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., Εταιρικό δάνειο .............. κλπ
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όσον αφορά την οικονομική κρίση και το δάνειο, τότε το δάνειο David Wilson είναι το κατάλληλο μέρος για να πάει, απλώς πες του. Η κυρία Linda McDonald σας διευθύνει Καλή τύχη… ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Personal Loans.
    *Business Loans.
    *Investments Loans.
    *Development Loans.
    *Acquisition Loans .
    *Construction loans.
    *Business Loans And many More:
    100% safe with us interest rates at 3% which these Finances are offered are quite competitive Rate:indiabullsfinance@post.cz or Whats-app us on: +447440072239
    Mr Usman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειάζεστε ένα δάνειο;
    Θέλετε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας;
    Θέλετε να είστε οικονομικά σταθεροί;
    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας
    περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης
    ξεκίνησε και πάρτε το δάνειο που επιθυμείτε.
    Αυτή η προσφορά είναι ανοιχτή σε όλα όσα θα είναι
    σε θέση να επιστρέψει σε εύθετο χρόνο.
    Σημειώστε ότι το χρονικό πλαίσιο αποπληρωμής είναι διαπραγματεύσιμο
    και με επιτόκιο 3% απλώς στείλτε μας email.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: financialserviceoffer876@gmail.com
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος ... Πήρα ένα δάνειο από έναν δανειστή που με βοήθησε με το δάνειο μου. Ήταν καταπληκτικό πώς πήρα ένα δάνειο. Δοκίμασα μια διαφορετική υπηρεσία, αλλά δεν μπορούσα ποτέ να λάβω δάνειο από αυτήν την υπηρεσία. Μερικοί από αυτούς θα με ζητήσουν να συμπληρώσω πολλά έγγραφα και στο τέλος της ημέρας δεν θα τελειώσουν καλά. Αλλά είμαι χαρούμενος μετά τη συνάντηση με την Έλενα Νίνο. Μπόρεσα να πάρω το δάνειο μου ύψους 22.000 ευρώ τώρα η επιχείρησή μου πηγαίνει καλά και θέλω όλοι να το γνωρίζετε σήμερα, επειδή είναι γρήγορο και 100% αξιόπιστο. Τώρα πληρώνω το δάνειο που έλαβα από την εταιρεία Elena Nino δάνεια σε όλο τον κόσμο. Ελάτε σε επαφή μαζί τους και μην χάνετε χρόνο με αυτούς τους δανειστές επικοινωνήστε με αυτό το email: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος ... Πήρα ένα δάνειο από έναν δανειστή που με βοήθησε με το δάνειο μου. Ήταν καταπληκτικό πώς πήρα ένα δάνειο. Δοκίμασα μια διαφορετική υπηρεσία, αλλά δεν μπορούσα ποτέ να λάβω δάνειο από αυτήν την υπηρεσία. Μερικοί από αυτούς θα με ζητήσουν να συμπληρώσω πολλά έγγραφα και στο τέλος της ημέρας δεν θα τελειώσουν καλά. Αλλά είμαι χαρούμενος μετά τη συνάντηση με την Έλενα Νίνο. Μπόρεσα να πάρω το δάνειο μου ύψους 22.000 ευρώ τώρα η επιχείρησή μου πηγαίνει καλά και θέλω όλοι να το γνωρίζετε σήμερα, επειδή είναι γρήγορο και 100% αξιόπιστο. Τώρα πληρώνω το δάνειο που έλαβα από την εταιρεία Elena Nino δάνεια σε όλο τον κόσμο. Ελάτε σε επαφή μαζί τους και μην χάνετε χρόνο με αυτούς τους δανειστές επικοινωνήστε με αυτό το email: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000.00 έως 100.000.000.00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε εγγύηση 100% για δάνεια εξωτερικού κατά την περίοδο αυτής της μεταφοράς. Εκδώσαμε επίσης ένα δάνειο σε ολόκληρο το νόμισμα με τόκο 2% για όλα τα δάνεια και χωρίς προκαταβολές .... Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του email. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε μέσω: {jameskelvine28@gmail.com} και θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΡΟΤΑΡΙΚΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΙΛΙΑΜ, C.E.O της ROTARY ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ Ή ΑΣΦΑΛΙΣΗ

    Υποχρέωσή μας είναι να βοηθήσουμε τους άπορους να αποκτήσουν οικονομική σταθερότητα, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ζωής, και να βοηθήσουμε όσους βρίσκονται σε οικονομική κρίση.
    Rotaryloanfirm@gmail.com ή whatsapp: +1334-708-0560
    Μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε κεφάλαια μερικές φορές πολύ επειγόντως, ακόμα και όταν παίρνουμε έναν όμορφο μισθό ή τα πάμε πολύ καλά στις επιχειρήσεις λόγω κάποιων απροσδόκητων εξόδων, όπως π.χ.
    === λογαριασμοί νοικοκυριού,
    === γάμος,
    ===ασθένεια ή
    ===αυξάνονται τα έξοδα επισκευής αυτοκινήτου,
    Εάν αντιμετωπίζετε ένα σκληρό πλήγμα κακής τύχης ή απογοήτευσης λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, ελάτε να λάβετε μια αξιόπιστη εταιρεία δανείου μέσω whatsapp: +1334-708-0560 ή email
    Rotaryloanfirm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *