Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

ΓΔΟΥ 292/2020-ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟ & ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 4

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β' 5449/9.12.2020   η    ΓΔΟΥ392 /2020 των  Υπουργείων Οικονομικών , και  Ανάπτυξης   με θέμα  " Τροποποίηση  της υπό στοιχεία ΓΔΟΥ281/ 13.11.2020 απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Διαδικασία και προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της νόσου του κορωνοϊούCOVID-19, κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2020» (Β ́ 5047), όπως ισχύει.με την  οποία ορίζεται ότι. Ειδικότερα,.......αποφασίζουμε: 

Η υπό στοιχεία ΓΔΟΥ281/13.11.2020 απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων   

«Διαδικασία και προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού COVID-19, κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2020» (Β΄5047), όπως ισχύει τροποποιείται ως εξής: 

1. Η παρ. 1 του άρθρου 1 αντικαθίσταται ως εξής: «Με την παρούσα απόφαση θεσπίζεται καθεστώς ενίσχυσης με τη μορφή της επιστρεπτέας προκαταβολής για επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου, που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού COVID-19 (COVID-19) για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2020, του οποίου ο προϋπολογισμός ανέρχεται συνολικά σε δύο δισεκατομμύρια διακόσια εκατομμύρια (2.200.000.000) ευρώ». 

2. Η παρ. 8 του άρθρου 6 αντικαθίσταται ως εξής: 

«8. Για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020, οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως τύπου τηρούμενων βιβλίων, συμπληρώνουν τον κύκλο εργασιών ΦΠΑ ή τα ακαθάριστα έσοδα κάθε μήνα, κατά περίπτωση. Τα ανωτέρω στοιχεία που συμπληρώνονται από την επιχείρηση, επαληθεύονται από τις δηλώσεις ΦΠΑ και Εισοδήματος, στις αντίστοιχες φορολογικές χρήσεις, όταν αυτές υποβληθούν.»

 Η παρούσα απόφαση ισχύει από τη δημοσίευσή της.

 Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 

                                     Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2020

                                                     Οι Υπουργοί ,

1 σχόλιο:

  1. Υποβάλετε αίτηση για δάνειο με το NOVA GLOBAL FINANCE με επιτόκιο 3%.

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVA GLOBAL FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

    Τα Nova Global Finances είναι ευέλικτα: μπορείτε να δανειστείτε έως και 10 εκατομμύρια ευρώ, με κατάλληλη περίοδο αποπληρωμής από 1 έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων ενοποίησης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

    Αυτό που παίρνεις:
     Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής του δανείου σας (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το κεφάλαιο του δανείου)
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
     Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο στο δικό σας κατάλληλο μέρος και ώρα

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη! Επιχειρήσεις ή ιδιώτες που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Nova Global Finances και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης, θα πρέπει να στείλουν ένα email στο (novaglobalfinances@gmail.com) Ή να επικοινωνήσουν με την Camilla Karlsen στο whatsApp: +31642117819 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν προϋποθέσεις.

    Camilla Karlsen
    Ανώτερος διευθυντής δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *