Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΑΕΔ-ΑΠΟ 21/9/2020 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

        


                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           Από Δευτέρα ενεργοποιείται νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής

      δήλωσης παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων

Ξεκινάει από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 η λειτουργία νέας υπηρεσίας ηλεκτρονικής δήλωσης παρουσίας για τους επιδοτούμενους ανέργους, στο πλαίσιο της  κοινής προσπάθειας  για  τον  περιορισμό  της  εξάπλωσης  και  την  αποφυγή  του συγχρωτισμού, καθώς και της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των πολιτών.

Όλοι οι επιδοτούμενοι άνεργοι θα υποβάλουν τη δήλωση της παρουσίας τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από τη νέα υπηρεσία,από τη Δευτέρα και για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα εξαιτίας της πανδημίας, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση : 

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/delose-parousias-epidoma-anergias  

Συγκεκριμένα,  η  διαδρομή  είναι:  gov.gr    Εργασία  και  ασφάλιση    Δήλωση παρουσίας (επίδομα ανεργίας  

Οι άνεργοι  που  λαμβάνουν  τακτική  επιδότηση  ανεργίας, επιδότηση  μακροχρόνιας ανεργίας και βοήθημα ανεργίας αυτοαπασχολουμένων υποχρεούνται να δηλώνουν την παρουσία τους σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, υποβάλλοντας Υπεύθυνη Δήλωση ότι το διάστημα που προηγήθηκε πληρούσαν τις προϋποθέσεις επιδότησης.Με απόφαση της Διοίκησης του ΟΑΕΔ, από τις 11 Μαρτίου 2020, οι άνεργοι υποχρεωτικά δήλωναν την παρουσία  τους μέσω  ηλεκτρονικού  μηνύματος  (email)  προς  το αντίστοιχο  Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). 

Με την ενεργοποίηση της νέας υπηρεσίας, η δήλωση της παρουσίας και η υποβολή της Υπεύθυνης Δήλωσης θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, εξασφαλίζοντας την ομαλή καταβολή των επιδομάτων, χωρίς άλλη ενέργεια.

 Υπενθυμίζεται  ότι  η  ηλεκτρονική  δήλωση  παρουσίας  δεν  είναι  δυνατή  εκτός  των προκαθορισμένων χρονικών διαστημάτων. Το πρώτο χρονικό διάστημα υποχρεωτικής παρουσίας καταγράφεται στην αίτηση, ενώ τα επόμενα αποτυπώνονται στην απόφαση ένταξης στην επιδότηση.

 

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, χρειάζεστε δάνειο; Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη;
    Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο Ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και να ολοκληρώσουν το έργο τους και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε από τις οικονομικές σας δυσκολίες, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε για όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *