Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Α.1214/2020-Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ 40% ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

 Με  την  Α. 1214/24.9.2020 του   Υφυπουργού  Οικονομικών (που δημοσιεύθηκε στο  ΦΕΚ 4181/28.9.2020 τεύχος Β)' με θέμα " Προσδιορισμός πληττόμενων επιχειρήσεων για την απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Σεπτέμβριο 2020.          "ορίζονται   τα  ακόλουθα.Ειδικότερα, αποφασίζουμε:

1. Ο μισθωτής επαγγελματικής μίσθωσης  προς εγκατάσταση

επιχείρησης, η οποία εξακολουθεί να πλήττεται οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2020, ήτοι επιχείρησης η οποία έχει ενεργό, κύριο Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) στις 20 Μαρτίου 2020 έναν από τους αναφερόμενους στο Παράρτημα, το οποίο και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, ή της οποίας τα ακαθάριστα έσοδα ενεργού κατά τις 20 Μαρτίου 2020 ΚΑΔ δευτερεύουσας δραστηριότητας από τους αναγραφόμενους στο Παράρτημα, όπως αυτά προκύπτουν από την αρχική δήλωση φόρου εισοδήματος φορολογικού έτους 2018, είναι μεγαλύτερα από τα ακαθάριστα έσοδα που αντιστοιχούν στο κύριο ΚΑΔ στις 20 Μαρτίου 2020, απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Σεπτέμβριο 2020, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων περί μισθώσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο δεύτερο και τρίτο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου δεύτερου της από 20.03.2020 Π.Ν.Π. (Α΄ 68), όπως κυρώθηκε με άρθρο 1 του ν. 4683/2020 (Α΄ 83) και ισχύει. 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Πίνακας Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των πληττόμενων επιχειρήσεων για την απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Σεπτέμβριο 2020. Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες πενταψήφιων, εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.

Δείτε ολόκληρη την Α.1214/2020  Εδώ

2 σχόλια:

  1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

    Μπορείτε εύκολα να μας ελέγξετε στον ιστότοπό μας μέσω: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεστε ένα δάνειο;
    Θέλετε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας;
    Θέλετε να είστε οικονομικά σταθεροί;
    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας
    περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης
    ξεκίνησε και πάρτε το δάνειο που επιθυμείτε.
    Αυτή η προσφορά είναι ανοιχτή σε όλα όσα θα είναι
    σε θέση να επιστρέψει σε εύθετο χρόνο.
    Σημειώστε ότι το χρονικό πλαίσιο αποπληρωμής είναι διαπραγματεύσιμο
    και με επιτόκιο 3% απλώς στείλτε μας email.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: financialserviceoffer876@gmail.com
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *