Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Ε.2015/2022-ΠΑΡΟΧΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΟΖΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Με την  Ε.2015/17.2.2022   της  Aνεξάρτητης  Αρχής  Δημοσίων  Εσόδων (ΑΑΔΕ)  με θέμα " Παροχή οδηγιών και διευκρινίσεων για τα προσκομιζόμενα, κατά περίπτωση και φορολογία, δικαιολογητικά έγγραφα και στοιχεία που συνυποβάλλονται με τις εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις που υποβάλλονται μετά την κοινοποίηση εντολής ελέγχου ή της πρόσκλησης παροχής πληροφοριών του άρθρου 14 του Κ.Φ.Δ. και μέχρι την κοινοποίηση του προσωρινού διορθωτικού προσδιορισμού του φόρου.  "  διευκρινίζονται  τα  ακόλουθα. Ειδικότερα,

   ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ

                                                      Α) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 

Εγκύκλιος που αφορά στην παροχή διευκρινίσεων για τα προσκομιζόμενα κατά περίπτωση και φορολογία δικαιολογητικά έγγραφα και στοιχεία, που συνυποβάλλονται κατά την υποβολή εκπρόθεσμων φορολογικών δηλώσεων μετά την κοινοποίηση της εντολής ελέγχου ή της πρόσκλησης παροχής πληροφοριών του άρθρου 14 του Κ.Φ.Δ. και μέχρι την κοινοποίηση του προσωρινού διορθωτικού προσδιορισμού. 

                                             Β) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

 Παροχή διευκρινίσεων αναφορικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται να συνυποβάλλονται κατά την παραλαβή των φορολογικών δηλώσεων που υποβάλλονται μετά την κοινοποίηση εντολής ελέγχου ή της πρόσκλησης παροχής πληροφοριών του άρθρου 14 του Κ.Φ.Δ. και μέχρι την κοινοποίηση του προσωρινού διορθωτικού προσδιορισμού του φόρου. 

                                            Γ) ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

 Περιπτώσεις υποβολής εκπρόθεσμης δήλωσης μετά την κοινοποίηση της εντολής ελέγχου ή της πρόσκλησης του άρθρου 14 του Κ.Φ.Δ. και μέχρι την κοινοποίηση του προσωρινού προσδιορισμού του φόρου.

Δείτε ολόκληρη την Ε.2015/2022. Εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *