Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

27 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ (Β' ΚΥΚΛΟΣ) ΤΟΥ e--λιανικο


Αναρτήθηκαν στο site του ΕΣΠΑ 2014-2020  27 Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις ,

για  τη  Δράση  «e-Λιανικό  -Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση  και  διαχείριση  ηλεκτρονικού  καταστήματος»  -  Β’  ΚΥΚΛΟΣ,  του  Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» , ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Ειδικότερα,


 1. Ερώτηση: Επιχείρηση, διαθέτει κύριο ΚΑΔ λιανεμπορίου, αλλά διαθέτει και άλλους ΚΑΔ, οι οποίοι δεν σχετίζονται με το λιανεμπόριο. Ο ΚΑΔ που σχετίζεται με το λιανεμπόριο ήταν «κλειστός», αλλά ως επιχείρηση λειτουργούσε διότι βάσει των υπόλοιπων ΚΑΔ είχε την δυνατότητα να παραμείνει ανοιχτή. Σύμφωνα με τα παραπάνω, θεωρείται επιλέξιμη για την υποβολή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα;

 Απάντηση: Εφόσον ο ΚΑΔ του λιανικού εμπορίου είναι είτε η ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα ή η Δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα, τότε η επιχείρηση είναι επιλέξιμη και μπορεί να υποβάλει.

 2. Ερώτηση: Στην Πρόσκληση, αναφέρεται: «Υφιστάμενες, εφόσον έχουν συσταθεί έως και την 30/09/2019» και «Νεοσύστατες, εφόσον έχουν συσταθεί από 1/10/2019 μέχρι την ημερομηνία προκήρυξης της Δράσης» Εάν η επιχείρηση έχει ιδρυθεί πριν τις 30/9/2019 και έχει προσθέσει επιλέξιμο κύριο ΚΑΔ 25/01/2021, τι είδους επιχείρηση είναι; 

Απάντηση: Η επιχείρηση ανήκει στις Υφιστάμενες ανεξάρτητα από την ημερομηνία προσθήκης επιλέξιμου ΚΑΔ.

 Δείτε και τις 27 Ερωτήσεις -Απαντήσεις για το e-λιανικό.Εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε την ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *