Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Α.1135/2020-ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 40% ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ

Με  την Α 1135/9.6.2020  του Υφυπουργού  Οικονομικών (που δημοσιεύθηκε στο  ΦΕΚ 2219/10.6.2020 τεύχος Β)'  με θέμα "Προσδιορισμός πληττόμενων επιχειρήσεων για την απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Ιούνιο 2020." ορίζονται   τα  ακόλουθα. Ειδικότερα  αποφασίζουμε:
1. Ο μισθωτής επαγγελματικής μίσθωσης προς εγκατάσταση
επιχείρησης, η οποία εξακολουθεί να πλήττεται οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά το μήνα Ιούνιο, ήτοι επιχείρησης η οποία έχει ενεργό, κύριο Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) στις 20 Μαρτίου 2020 έναν από τους αναφερόμενους στο Παράρτημα, το οποίο και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, ή της οποίας τα ακαθάριστα έσοδα ενεργού κατά τις 20 Μαρτίου 2020 ΚΑΔ δευτερεύουσας δραστηριότητας από τους αναγραφόμενους στο Παράρτημα, όπως αυτά προκύπτουν από την αρχική δήλωση φόρου εισοδήματος φορολογικού έτους 2018, είναι μεγαλύτερα από τα ακαθάριστα έσοδα που αντιστοιχούν στο κύριο ΚΑΔ στις 20 Μαρτίου 2020, απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Ιούνιο 2020, κατά
παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων περί μισθώσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο δεύτερο και τρίτο εδάφιο της παρ. 1του άρθρου δεύτερου της από 20.3.2020 Π.Ν.Π. (Α΄ 68),
όπως κυρώθηκε με άρθρο 1 του ν. 4683/2020 (Α΄ 83).
2. Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Δείτε ολόκληρη την Α.1135/2020Εδώ

9 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
    novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρετε,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα κεφάλαιο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς; Χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης ή ένα ενυπόθηκο δάνειο; Αναζητήστε περισσότερα, καθώς είμαστε εδώ για να αφαιρέσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα στο παρελθόν.

    Αυτή είναι μια εύκολη πιστωτική εταιρεία. προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται για ένα προσιτό επιτόκιο 3%. Το εύρος από 1.000 έως το μέγιστο των 50.000.000,00 ευρώ.

    Στείλτε μας email στο: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Κύριε Όσκαρ
    Σχέση
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρετε,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα κεφάλαιο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς; Χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης ή ένα ενυπόθηκο δάνειο; Αναζητήστε περισσότερα, καθώς είμαστε εδώ για να αφαιρέσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα στο παρελθόν.

    Αυτή είναι μια εύκολη πιστωτική εταιρεία. προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται για ένα προσιτό επιτόκιο 3%. Το εύρος από 1.000 έως το μέγιστο των 50.000.000,00 ευρώ.

    Στείλτε μας email στο: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Κύριε Όσκαρ
    Σχέση
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πραγματική μαρτυρία και καλά νέα !!!

    Το όνομά μου είναι mohammad, μόλις έλαβα το δάνειο μου και έχει μεταφερθεί στον τραπεζικό μου λογαριασμό, πριν από λίγες μέρες υπέβαλα αίτηση στην εταιρεία Dangote Loan μέσω της Lady Jane (Ladyjanealice@gmail.com), ρώτησα την Lady jane για την εταιρεία Dangote Loan Company απαιτήσεις και η Jane μου είπε ότι αν είχα όλους τους όρους, το δάνειο μου θα μου μεταβιβαζόταν χωρίς καθυστέρηση

    Και πιστέψτε με τώρα, καθώς το δάνειο μου ύψους 11 δισεκατομμυρίων με επιτόκιο 2% για την επιχείρηση εξόρυξης άνθρακα μόλις εγκρίθηκε και μεταφέρθηκε στον λογαριασμό μου, αυτό είναι ένα όνειρο που θα έρθει, υπόσχομαι στη Lady jane ότι θα πω στον κόσμο ότι είναι αλήθεια; και θα πω στον κόσμο τώρα γιατί είναι αλήθεια

    Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τέλη εγγραφής, τέλη άδειας, συμμορφωθείτε με την εταιρεία Dangote Loan και θα λάβετε το δάνειο σας

    για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email: mahammadismali234@gmail.com και επικοινωνήστε με την εταιρεία Dangote Loan για το δάνειο σας τώρα μέσω email Dangotegrouploandepartment@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. We have a direct genuine provider for BG/SBLC specifically for lease, at leasing price of 4+2 of face value, Issuance by HSBC London/Hong Kong or any other AA rated Bank in Europe, Middle East or USA.

    Contact : Mr. DARREN C CHENG
    Email: Darrencraig002@gmail.com
    skype : keatcheng2@gmail.com

    Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

    All inquires to Mr. Darren should include the following minimum information so I can quickly address your needs:

    Complete contact information:
    What exactly do you need?
    How long do you need it for?
    Are you a principal borrower or a broker?

    Contact me for more details.

    Whatsapp: +19733700521

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα για τους πελάτες που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και της ασφάλειας είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Αλλά .. κάναμε αυτή τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού Μπορούμε να κανονίσουμε ένα δάνειο από 5.000 $ USD έως 500.000.000 $ USD έως και 3% τόκους Παρακαλώ απαντήστε αμέσως σε αυτό το email: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

    Ενοποίηση χρεών

    Δεύτερη υποθήκη

    Επιχειρηματικά Δάνεια

    Προσωπικά δάνεια

    Διεθνή δάνεια

    Δάνειο για κάθε είδους

    Οικογενειακό δάνειο
    χρηματοδοτούμε μια εταιρεία δανείων μικρής κλίμακας, μεσάζοντες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μικρής κλίμακας γιατί έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προμήθεια δανείου επικοινωνήστε μαζί μας, επικοινωνήστε μαζί μας WhatsApp +27653716382 επικοινωνήστε μαζί μας, Παρακαλούμε απαντήστε αμέσως σε αυτό το email: billjohnson.loanfirm011@gmail.com


    Κ. Μπιλ Τζόνσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ! ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ !! ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ !!!

    Χρειάζεστε επείγουσα οικονομική βοήθεια για προσωπικό σκοπό ή για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες; Εδώ είναι μερικά καλά νέα για εσάς. Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες ή εταιρίες με το χαμηλότερο ετήσιο ποσοστό 2%.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε: -

    * Δάνεια αυτοκινήτων

    * Επιχειρηματικό Δάνειο

    * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους

    *Προσωπικό δάνειο

    * Δάνειο επέκτασης επιχειρήσεων

    *Φοιτητικό δάνειο

    * Δάνειο Αγροτικής Ανάπτυξης

    Και πολλά περισσότερα.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω (Expressglobal55@gmail.com) ή (+12606355412)

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια,
    Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι προσφέρουμε προσωπικά δάνεια με ποσοστό 2%. Μπορούμε να σας δώσουμε δάνεια, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε τα έργα σας ή άλλα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω email: sduplens@gmail.com
    Τις καλύτερες ευχές μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hello
    We are a trade finance company that uses our own credit lines to facilitate the issuance of financial guarantees like BG, SBLC, DLC and more. If our services will be of help to you, let us know so we can guide you with our process.
    Mobile | WhatsApp: +19893413179
    Email:mohammedahsan877@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *