Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

Με την Πολ.1152/14.7.2011 του ΥΠΟΙΚ με θέμα «Παροχή οδηγιών σχετικά με τη διακοπή εργασιών των δημοτικών Ν.Π.Δ.Δ. και των δημοτικών κοινωφελών επιχειρήσεων που καταργούνται - συγχωνεύονται με τις διατάξεις του ν. 3852/2010» παρέχονται οι παρακάτω οδηγίες.
Ειδικότερα,
Ύστερα από τα παραπάνω, στην περίπτωση που προσκομίζεται στην υπηρεσία σας, δημοσιευμένη απόφαση δημοτικού συμβουλίου η οποία αφορά συγχώνευση Ν.Π.Δ.Δ./ κοινωφελών δημοτικών επιχειρήσεων και σύσταση νέου Ν.Π.Δ.Δ./κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης, θα προβαίνετε α) στην έναρξη εργασιών του νέου προσώπου με προέλευση έναρξης «συγχώνευση» και β) στη διακοπή εργασιών των συγχωνευόμενων προσώπων με αιτία διακοπής «συγχώνευση», συσχετίζοντας παράλληλα (με την αντίστοιχη σχέση από τον σχετικό πίνακα τιμών) τον ΑΦΜ του προσώπου που προκύπτει από τη συγχώνευση, με τους ΑΦΜ των προσώπων που διακόπτονται.
Δείτε ολόκληρη την Πολ.1152/2011.https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0BzoIdHD7-U3pZmJlYzc0ZDItMTYwZi00YTYzLWJhZWQtYmUxZjM4YjYzNTJj&hl=en_US

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *