Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Από αύριο Πέμπτη 13/5/2021 έως και τις 31/5/2021, δίνεται η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α΄- ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α΄ – ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» στις επιχειρήσεις – εργοδότες που επιθυμούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον Μάιο 2021,

εφόσον γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων κάθε αλλαγή ή τροποποίηση της οργάνωσης του χρόνου εργασίας μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στον μηχανισμό

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω προθεσμίας είναι δυνατές οι ορθές επαναλήψεις των αιτήσεων/δηλώσεων ένταξης στον Μηχανισμό – Α’ ΦΑΣΗ.

Όσον αφορά στον Απρίλιο 2021, οι επιχειρήσεις – εργαζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄- ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄ – ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» από αύριο Πέμπτη 13/5/2021 έως και τις 18/5/2021.

Υποβολή δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας για τον Μάιο

Για τον μήνα Μάιο δίνεται η δυνατότητα σε επιχειρήσεις – εργοδότες  που έχουν ΚΑΔ 13.10 και 52.21.21 να υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων τους, ως πληττόμενες επιχειρήσεις, εφόσον πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας (αναφορικά με τον κύκλο εργασιών και το εβδομαδιαίο ωράριο εργασίας), από τις 13/5/2021 έως και 15/5/2021.

Προθεσμίες υποβολής δηλώσεων για ειδικές κατηγορίες εργαζομένων (δεύτερη ευκαιρία) για Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021

Δίνεται εκ νέου η δυνατότητα υποβολής μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021 στους δικαιούχους που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων (φορτοεκφορτωτές, ενεργά μέλη των συνεταιρισμών εργαζομένων, προπονητές καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου, ενεργά μέλη σωματείων ερασιτεχνικού αθλητισμού, δασεργάτες-ρητινοσυλλέκτες, πωλητές λαϊκού λαχείου, αναβάτες δρομώνων ίππων ιπποδρόμου, εργαζόμενοι που εργάζονται για λογαριασμό περισσοτέρων του ενός εργοδοτών-φυσικών προσώπων-συναπασχόληση, πωλητές υπαίθριου εμπορίου, διανομείς του περιοδικού ΣΧΕΔΙΑ, εργαζόμενοι στην περιοχή του Αγίου Όρους), σύμφωνα με την αριθμ. 11956/369/18-3-2021 (Β’ 1067) κοινή υπουργική απόφαση, από τις 13/5/2021 έως και 17/5/2021.

Η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων στην κείμενη νομοθεσία διασταυρώσεων και ελέγχων με τα στοιχεία που τηρούνται στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ», στον ΟΑΕΔ, στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου και σχετικά στοιχεία λοιπών συναρμόδιων φορέων.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

,

2 σχόλια:

  1. Αίτηση για δάνειο στη NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

    Το NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτο: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000,00 ευρώ), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών και στεγαστικών δανείων που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

    Τι λαμβάνετε όταν κάνετε αίτηση με το Novelty Finance:
     Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα αποπληρωμής του δανείου σας πιο γρήγορα
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
     Θα σας δοθεί αρκετός χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Οι επιχειρήσεις ή τα άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΝ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή επικοινωνήστε με την Emily Gibbon στο WhatsApp / Telegram μέσω +447868796107 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Εφαρμογή .T & C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύβολα εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
    Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

    Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
    Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
    Προσφέρουμε δάνειο από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Με πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
    Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
    Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
    Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

    Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
    οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

    email: hilltopfinance@protonmail.com

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    Με θερμή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *