Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΣΛΟΤ: Α.Π.2761/2020-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Με την Αριθμ. Πρωτ. 2761 ΕΞ 19.11.2020 του ΣΛΟΤ με θέμα "Λογιστικός χειρισμός των ασφαλιστικών εισφορών της περιόδου αναστολής των συμβάσεων των εργαζομένων οι οποίες θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό " η απάντηση σε σχετικό ερώτημα είναι.    ΑΠΑΝΤΗΣΗ [...]

 Συνεπώς, είναι σαφές, ότι η επιχείρηση/εργοδότης, για το χρονικό διάστημα της αναστολής των συμβάσεων εργασίας, θα προσδιορίσει και θα καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, οι οποίες όμως δεν αντιστοιχούν σε έξοδο. Τα ποσά αυτά καθίστανται απαιτητά από την επιχείρηση, σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, αφού τελικώς θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, χωρίς ωστόσο να αποτελούν μεταφορά πόρων προς ενίσχυση της οντότητας και χωρίς να υπάρχει υποχρέωση ανταπόδοσης ή συγκεκριμένη μελλοντική συμμόρφωση.


Αντιθέτως, τα κονδύλια αυτά, συνιστούν ευθεία αρωγή του κράτους, στην ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων, αναφορικά με το κενό απασχόλησης, το οποίο προκύπτει εξ αιτίας της αναστολής των συμβάσεων εργασίας τους.

Η ημερολογιακή εγγραφή για την λογιστικοποίηση του ποσού των ασφαλιστικών εισφορών, που αναλογούν στο διάστημα της αναστολής των συμβάσεων, είναι η εξής:

 Δείτε ολόκληρη την Γνωμ. 2761/2020. Εδώ

3 σχόλια:

  1. Αίτηση για δάνειο στη NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

    Το NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτο: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000 ευρώ), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων ενοποίησης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις με επιτόκιο 3%.

    Αυτό που παίρνεις:
     Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής του δανείου σας (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό κεφαλαίου του δανείου)
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
     Η πρώτη αποπληρωμή του δανείου σας ξεκινά σε έξι μήνες μετά την έγκριση.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Οι επιχειρήσεις ή τα άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης, θα πρέπει να στείλουν ένα email στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να επικοινωνήσουν με τον Krystian Damian στο WhatsApp μέσω +48732121095 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Złóż wniosek o pożyczkę w ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) z oprocentowaniem 3%.

    Niezależnie od tego, czy chcesz ożywić swój styl życia, czy też masz nieoczekiwany wydatek, z którym musisz się uporać, pożyczka od ACCESS FIRM to opłacalny sposób na osiągnięcie tego celu.

    NEW FINANCE jest elastyczny: możesz pożyczyć 1000 euro (5 000 000,00 EUR), z odpowiednim okresem spłaty od 6 miesięcy do 30 lat. Oferujemy szeroką gamę pożyczek osobistych, firmowych, mieszkaniowych i konsolidacyjnych, które można dostosować do zmieniających się potrzeb i okoliczności z oprocentowaniem 3%.

    Co dostałeś:
    ? Natychmiastowy dostęp do środków po zatwierdzeniu
    ? Konkurencyjne stopy procentowe
    ? Elastyczne warunki spłaty
    ? Możliwość szybszej spłaty kredytu (dopłaty obniżają kwotę kredytu)
    ? Łatwe zatwierdzenie, jeśli potrzebujesz dodatkowych środków
    ? Twoja pierwsza spłata pożyczki rozpocznie się sześć miesięcy po zatwierdzeniu.

    Jak aplikować:
    Złożenie wniosku o pożyczkę jest szybkie i proste!
    Firmy lub osoby zainteresowane ubieganiem się o pożyczkę w Novelty Finance, które potrzebują więcej informacji o tym, jak złożyć wniosek, powinny WYSŁAĆ E-MAIL na adres (accessloanfirm2030@gmail.com) lub skontaktować się z WhatsApp pod numerem: +79258159150

    aby uzyskać więcej informacji i instrukcje ustne.

    Napisz do nas na: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποβάλετε αίτηση για δάνειο στο ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

    Είτε θέλετε να αναζωογονήσετε τον τρόπο ζωής σας ή να έχετε ένα απροσδόκητο κόστος με το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε, ένα δάνειο από την ACCESS FIRM είναι ένας κερδοφόρος τρόπος για την επίτευξη αυτού του στόχου.

    Το NEW FINANCE είναι ευέλικτο: μπορείτε να δανειστείτε 1000 ευρώ (5.000.000 ευρώ), με αντίστοιχες περιόδους αποπληρωμής από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προσωπικών, επιχειρηματικών, στεγαστικών και ενοποιητικών δανείων που προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

    Τι πήρες:
    ; Άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια μετά την έγκριση
    ; Ανταγωνιστικά επιτόκια
    ; Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
    ; Δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής δανείου (επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό του δανείου)
    ; Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
    ; Η πρώτη αποπληρωμή του δανείου σας θα ξεκινήσει έξι μήνες μετά την έγκριση.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Εταιρείες ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με την Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης θα πρέπει να Στείλτε ένα e-mail στο (accessloanfirm2030@gmail.com) Ή επικοινωνήστε με τον αριθμό WhatsApp: +79258159150

    για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές οδηγίες.

    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *