Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

 Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στο σχετικό βίντεο. 
  

Με  Π.Ν.Π  
 - Θεσπίζεται άδειας ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς τόσο στον δημόσιο όσο
και σε ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι έχουν παιδιά ηλικίας έως 15 ετών.
Η άδεια ειδικού σκοπού θα χορηγείται για όσο διάστημα ανασταλεί η λειτουργία των σχολείων. Για κάθε 4 ημέρες άδειας, οι τρεις θα είναι άδειες ειδικού σκοπού και μόνο μία θα «χρεώνεται» ως κανονική άδεια. 
 -Για τους εργαζόμενους τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα ευέλικτου ωραρίου εργασίας. Παράλληλα, προτείνεται η εργασία εξ αποστάσεως όπου αυτό είναι εφικτό
,

4 σχόλια:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλό επιτόκιο 3%. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο e.t.c. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com || ή γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819.

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Είμαστε πολύ γρήγοροι, αξιόπιστοι και αξιόπιστοι και μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 μέχρι € 50 εκατομμύρια. Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com || Γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν απίστευτο που πήρα ένα δάνειο 50.000 €. Χαίρομαι που πήρα ένα δάνειο από έναν δανειστή που με βοήθησε με το δάνειο μου. Δοκίμασα άλλη υπηρεσία, αλλά δεν μπορούσα ποτέ να λάβω δάνειο από αυτές τις υπηρεσίες. Μερικά από αυτά θα μου ζητήσουν να συμπληρώσω πολλά έγγραφα και δεν θα τελειώσει καλά στο τέλος της ημέρας. Αλλά είμαι χαρούμενος μετά τη συνάντηση με την κα Έλενα Νίνο. Μπόρεσα να πάρω το δάνειο των 50.000 €. Τώρα η επιχείρησή μου πηγαίνει καλά και θέλω να πω σε όλους σήμερα γιατί είναι γρήγορες, 100% αξιόπιστες και αξιόπιστες. Τώρα πληρώνω το δάνειο που έλαβα από την εταιρεία Aiden Tyler Finance Home. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να μην χάνετε χρόνο. email: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεστε ένα δάνειο;
    Θέλετε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας;
    Θέλετε να είστε οικονομικά σταθεροί;
    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας
    περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης
    ξεκίνησε και πάρτε το δάνειο που επιθυμείτε.
    Αυτή η προσφορά είναι ανοιχτή σε όλα όσα θα είναι
    σε θέση να επιστρέψει σε εύθετο χρόνο.
    Σημειώστε ότι το χρονικό πλαίσιο αποπληρωμής είναι διαπραγματεύσιμο
    και με επιτόκιο 3% απλώς στείλτε μας email.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: financialserviceoffer876@gmail.com
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Χωρίς προκαταβολή δάνειο Χρειάζεστε δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή για την εκπαίδευση του παιδιού σας; Χρειάζεστε δάνειο για να αγοράσετε ακίνητο ή για εγκατάσταση έργου; Χρειάζεστε δάνειο για γεωργικούς σκοπούς ή για κατασκευή; Χρειάζεστε δάνειο για επέκταση ή εκκίνηση επιχειρήσεων; Έχετε απορριφθεί από την τράπεζά σας ή άλλους δανειστές λόγω της πιστωτικής σας διευκόλυνσης; μέσω email: georgenicolaslink@mail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *