Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Α.1047/2020-ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ e- ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ

Με  την  Α.1047/12.3.2020  των  Υπουργών Οικονομικών και Επικρατείας (που δημοσιεύθηκε στο  ΦΕΚ 979/21.3.2020   τεύχος Β)'  με θέμα " Όροι και διαδικασία είσπραξης - επιστροφής για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού παραβόλου "ορίζονται τα ακόλουθα      Ειδικότερα , αποφασίζουμε:
 Καθορίζουμε τη διαδικασία είσπραξης και επιστροφής του ηλεκτρονικού παραβόλου, το οποίο αντικαθιστά την έντυπη μορφή παραβόλου και τα αποδεικτικά οίκοθεν είσπραξης, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 29 του ν. 3943/2011 (ΦΕΚ Α΄ 66), όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρο 67 του ν. 4583/2018 (ΦΕΚ Α΄ 212), ως εξής:

               Άρθρο 1
         Ηλεκτρονικό Παράβολο
      1. Με τον όρο ηλεκτρονικό παράβολο (εφεξής e-Παράβολο)  νοείται ο μοναδικός ψηφιακός κωδικός που χορηγείται μέσω των διαδικτυακών πυλών www.gsis.gr της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (εφεξής Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.). Πρόσβαση στην υπηρεσία του e-Παραβόλου παρέχεται και μέσω της διαδικτυακής πύλης www.aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (εφεξής Α.Α.Δ.Ε.). Με χρήση της σχετικής ηλεκτρονικής υπηρεσίας κάθε ενδιαφερόμενος (φυσικό ή μη φυσικό πρόσωπο) δύναται να ζητήσει σε ηλεκτρονική μορφή τη χορήγηση παραβόλου ή την έκδοση αποδεικτικού είσπραξης εσόδων που βεβαιώνονται οίκοθεν. Πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία έχουν πιστοποιημένοι και μη πιστοποιημένοι χρήστες του Taxisnet.
      2. Εφόσον χορηγηθεί το e-Παράβολο, καταβάλλεται το αντίστοιχο ποσό στους φορείς είσπραξης με γνωστοποίηση σε αυτόν μοναδικού ψηφιακού κωδικού πληρωμής. Η καταβολή πραγματοποιείται και με τη χρήση χρεωστικών, πιστωτικών ή προπληρωμένων καρτών μέσω της εν λόγω ηλεκτρονικής υπηρεσίας.
     3. Μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας του e-Παραβόλου παρέχεται,
     i. στην υπηρεσία/λήπτη, όπου κατατίθεται το e-Παράβολο, η απαραίτητη πληροφόρηση για τον έλεγχο της εγκυρότητάς του και της συνδρομής των προϋποθέσεων σε περίπτωση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών,
     ii. στον πιστοποιημένο χρήστη, η δυνατότητα να ανατρέχει στα e-Παράβολα που έχουν εκδοθεί για λογαριασμό του, να τα εκτυπώνει εκ νέου και να ζητά την επιστροφή τους μέσω τραπεζικού λογαριασμού του.
Δείτε ολόκληρη την Α.1047/2020.Eδώ.

1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεστε ένα δάνειο;
    Θέλετε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας;
    Θέλετε να είστε οικονομικά σταθεροί;
    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας
    περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης
    ξεκίνησε και πάρτε το δάνειο που επιθυμείτε.
    Αυτή η προσφορά είναι ανοιχτή σε όλα όσα θα είναι
    σε θέση να επιστρέψει σε εύθετο χρόνο.
    Σημειώστε ότι το χρονικό πλαίσιο αποπληρωμής είναι διαπραγματεύσιμο
    και με επιτόκιο 3% απλώς στείλτε μας email.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: financialserviceoffer876@gmail.com
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *