Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ANAΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ Ε4 ,Ε8 & Ε12 ΣΤΟ ΕΡΓΑΝΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σε εφαρμογή του Άρθρου 4 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.” (ΦΕΚ 55/Α/11-03-2020) αναστέλλεται από τις 12-03-2020 η λειτουργία των εντύπων Ε4-Συμπληρωματικός Ωραρίου, Ε8 και Ε12 e-ΟΙΚΟΔΟΜΩ Αναγγελία.
Τα δεδομένα των ανωτέρω εντύπων θα υποβάλλονται κατά το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα της παραχθείσας εργασίας

4 σχόλια:

  1. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια για την κατασκευή
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Η καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . τα δάνεια αυτοκινήτων
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 (213)419-2419

    Ζεστή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλό επιτόκιο 3%. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο e.t.c. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com || ή γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819.

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Είμαστε πολύ γρήγοροι, αξιόπιστοι και αξιόπιστοι και μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 μέχρι € 50 εκατομμύρια. Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com || Γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειάζεστε ένα δάνειο;
    Θέλετε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας;
    Θέλετε να είστε οικονομικά σταθεροί;
    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας
    περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης
    ξεκίνησε και πάρτε το δάνειο που επιθυμείτε.
    Αυτή η προσφορά είναι ανοιχτή σε όλα όσα θα είναι
    σε θέση να επιστρέψει σε εύθετο χρόνο.
    Σημειώστε ότι το χρονικό πλαίσιο αποπληρωμής είναι διαπραγματεύσιμο
    και με επιτόκιο 3% απλώς στείλτε μας email.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: financialserviceoffer876@gmail.com
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *