Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 5/2020 ΤΟΥ ΥΠΑΝ- ΝΕΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Δημοσιεύθηκε η Εγκύκλιος 5/2020 του ΥΠΑΝ με θέμα "Διευκρινήσεις για την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 18.3.2020 έως και 31.3.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, όπως δημοσιεύτηκε με το ΦΕΚ Β915-17-03-2020. " με την οποία διευκρινίζονται τα ακόλουθα.  Ειδικότερα,
 A. Αναστέλλεται κάθε εμπορική δραστηριότητα λιανικής πώλησης που εντάσσεται στην γενική κατηγορία δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων και των υποκατηγοριών της, εκτός από αυτές που ρητά εξαιρούνται με το πρώτο άρθρο της ΚΥΑ ΦΕΚ Β 915-17-03-2020. 

Παράδειγμα 1ο: Στην  ΚΥΑ ΦΕΚ Β 915-17-03-2020 άρθρο 1 παρ.2 προβλέπεται η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας για την γενική κατηγορία (ΚΑΔ 4741): «Λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού σε εξειδικευμένα καταστήματα». Η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας εκτείνεται σε όλες τις υποκατηγορίες που εκκινούν από 4741 εκτός από αυτές που ρητά εξαιρούνται, δηλαδή,  τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ΄ οίκον (e-shop κτλ.).. 
Παράδειγμα 2ο:  Στην  ΚΥΑ ΦΕΚ Β 915-17-03-2020 άρθρο 1 παρ.19 προβλέπεται η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας για την γενική κατηγορία (ΚΑΔ 4778): «Άλλο λιανικό εμπόριο καινούργιων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα». Η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας εκτείνεται σε όλους τους ΚΑΔ που εκκινούν από 4778 εκτός από αυτούς που ρητά εξαιρούνται δηλαδή το λιανικό εμπόριο υλικών καθαρισμού 47.78.84, λιανικό εμπόριο καύσιμου πετρελαίου οικιακής χρήσης, υγραέριου, άνθρακα και ξυλείας 47.78.85, λιανικό εμπόριο ακατέργαστων αγροτικών προϊόντων π.δ.κ.α. 47.78.87, λιανικό εμπόριο μηχανημάτων και εξοπλισμού π.δ.κ.α. 47.78.88 και υπηρεσιών ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κτλ.).  Η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας εκτείνεται σε όλους τους ΚΑΔ που εκκινούν από 4778
. B. Ενδεικτικά, επιτρέπονται οι δραστηριότητες επιχειρήσεων στον τομέα του λιανεμπορίου και των υπηρεσιών όπως: 
             1. Το λιανικό εμπόριο τροφίμων (σούπερ μάρκετ, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες, περίπτερα, μίνι μάρκετ κλπ). 
              2. Τα σούπερ μάρκετ και φαρμακεία που βρίσκονται σε καταστήματα του λιανικού εμπορίου που λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας «κατάστημα εντός καταστήματος» (shops-in-a-shop), σε εκπτωτικά καταστήματα (outlets), σε εμπορικά κέντρα ή εκπτωτικά χωριά, υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν ανεξάρτητη είσοδο για τους καταναλωτές. 
              3. Τα φαρμακεία.  
              4. Τα εμπορικά καταστήματα σε αεροδρόμια και λιμάνια της χώρας.
               5. Τα πρατήρια καυσίμων. 
               6. Τα καθαριστήρια.
               7. Τα συνεργεία αυτοκινήτων.
               8. Τα καταστήματα ανταλλακτικών.
               9. Οι εκθέσεις αυτοκινήτων. 
               10.  Όσες εμπορικές δραστηριότητες και υπηρεσίες δεν αναφέρονται στις ΚΥΑ ΦΕΚ Β 859/14-03-2020 και ΚΥΑ ΦΕΚ Β 915/17-03-2020.   ......
Δείτε ολόκληρη την Εγκύκλιο 5/2020  Eδώ.

2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LIGHTSTREAM©


    LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που έχετε αναζητήσει χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές.Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

    Μην ανησυχείτε πια επειδή το LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων και κ.λπ.

    Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας

    Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM©2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεστε ένα δάνειο;
    Θέλετε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας;
    Θέλετε να είστε οικονομικά σταθεροί;
    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας
    περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης
    ξεκίνησε και πάρτε το δάνειο που επιθυμείτε.
    Αυτή η προσφορά είναι ανοιχτή σε όλα όσα θα είναι
    σε θέση να επιστρέψει σε εύθετο χρόνο.
    Σημειώστε ότι το χρονικό πλαίσιο αποπληρωμής είναι διαπραγματεύσιμο
    και με επιτόκιο 3% απλώς στείλτε μας email.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: financialserviceoffer876@gmail.com
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036
    καλέστε ή προσθέστε μας στην εφαρμογή +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *