Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο.Σ.Ε. ΕΙΣΡΟΩΝ-ΕΚΡΟΩΝ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ

Με την Πολ.1161/26.6.2013 τουΥΠΟΙΚ με θέμα "  Οδηγίες για την εφαρμογή της Εγκατάστασης Ολοκληρωμένου Συστήματος Ελέγχου Εισροών - Εκροών στα πρατήρια υγρών καυσίμων " διευκρινίζονται τα εξής.
Ειδικότερα,
* Με αφορμή γραπτά και προφορικά ερωτήματα, σχετικά με το αντικείμενο του θέματος και ενόψει της Εγκατάστασης Ολοκληρωμένου Συστήματος Ελέγχου Εισροών - Εκροών στα πρατήρια υγρών καυσίμων παρέχουμε τις ακόλουθες οδηγίες και διευκρινίσεις..........
 * Ορίζεται ότι, «ειδικά η μη εμπρόθεσμη τοποθέτηση του συστήματος εισροών − εκροών επισύρει αναστολή της άδειας λειτουργίας του πρατηρίου, εκτός εάν ο πρατηριούχος επιδείξει στα ελεγκτικά όργανα κατηρτισμένη σύμβαση, με συγκεκριμένη ημερομηνία τοποθέτησης και εγκατάστασης του συστήματος εισροών − εκροών. Η, σε κάθε περίπτωση, παρέλευση προθεσμίας πέντε (5) μηνών από την ημερομηνία υποχρεωτικής εφαρμογής του συστήματος σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, επισύρει πέραν των λοιπών κυρώσεων και αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του πρατηρίου κατά τα οριζόμενα στην περίπτωση β΄ του παρόντος».
 Δείτε ολοκληρη την Πολ.1161/2013.
https://docs.google.com/file/d/0BzoIdHD7-U3pVGgtZ1FRRE9aTzg/edit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *