Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΒΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

«Βαριά και σε πολλά σημεία τους άδικα», αλλά επιβεβλημένα λόγω της αδήριτης εθνικής ανάγκης, χαρακτηρίζει τα νέα οικονομικά μέτρα ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν πυροδοτήσει οι ανακοινώσεις για το Μεσοπρόθεσμο.
Σε δήλωσή του ο κ. Βενιζέλος τονίζει ότι είναι πολύ εύκολο να διατυπώνει κανείς σκληρή κριτική για φορολογικά μέτρα που είναι από τη φύση τους δυσάρεστα για τους πολίτες. «Δεν πρόκειται όμως περί αυτού. Πρόκειται για υπαρξιακά αναγκαίες σωστικές κινήσεις», επισημαίνει, υπογραμμίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται ο τόπος επειγόντως είναι η σταθεροποποίηση της κατάστασης «προκειμένου αμέσως μετά να γίνουν όλες οι αναγκαίες βελτιώσεις και να διαμορφωθεί η προοπτική την οποία αποζητά η ελληνική κοινωνία»............
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/

1 σχόλιο:

  1. Η συνέχιση της πολιτικής του προκατόχου του, που απέτυχε παταγωδώς, δια της επιβολής και νέων φόρων και νέων έκτακτων εισφορών μεγαλώνει την ύφεση ,εξαθλιώνει τους πολίτες και πλήττει την επιχειρηματικότητα.Θα πρέπει ο νέος Υπουργός να αλλάξει πολιτική προτού είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *