Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ ΘΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Κ.Λ.Π

Με την Πολ.1125/31.5.2011 του ΥΠΟΙΚ  με θέμα "Χορήγηση πιστοποιητικού για τις Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας περί της οικονομικής δραστηριότητας του φορολογούμενου (Π.Δ. 218/2001 ΦΕΚ 168 Α'), μετά την εφαρμογή της Κ.Υ.Α. Κ1-802/2011" ΄διευκρινίζονται τα παρακάτω.
Ειδικότερα,
Μετά την εφαρμογή της Κ.Υ.Α. K1-802/23.3.2011 (ΦΕΚ 470 Β'), σύμφωνα με την οποία η ολοκλήρωση της διαδικασίας έναρξης εργασιών στις προσωπικές (Ο.Ε., Ε.Ε.) και στις κεφαλαιουχικές εταιρείες ( Ε.Π.Ε., Α.Ε.) γίνεται σε μία από τις Υπηρεσίες Μίας Στάσης (Υ.Μ.Σ.) με ταυτόχρονη έκδοση της σχετικής βεβαίωσης, το πιστοποιητικό για τις Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις εν λόγω εταιρείες, θα χορηγείται από το Τμήμα Μητρώου της αρμόδιας Δ.Ο.Υ., ως το συνημμένο υπόδειγμα και μόνο για το χρονικό διάστημα μέχρι την κατάθεση της πρώτης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος τους.

Επισημαίνουμε ότι, η χορήγηση του ως άνω πιστοποιητικού για τις εταιρείες των οποίων η έναρξη ολοκληρώθηκε στη Δ.Ο.Υ., θα εξακολουθεί να γίνεται με την έκδοση επανεκτύπωσης της βεβαίωσης έναρξης εργασιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *