Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Δ.Τ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

                                             Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2014 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2015
Υπενθυμίζεται στους κατόχους οχημάτων ότι, για να είναι εμπρόθεσμη η καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2015, αυτή πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και την Τετάρτη 31.12.2014. 
Για την εξυπηρέτηση και την αποφυγή ταλαιπωρίας, θα πρέπει οι φορολογούμενοι, πέραν του καθιερωμένου τρόπου καταβολής των τελών κυκλοφορίας, να χρησιμοποιήσουν άλλους διαθέσιμους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, όπως τηλεφωνική και ηλεκτρονική τραπεζική, εφαρμογές κινητών, πιστωτικές κάρτες κλπ.
Διευκρινίζεται ότι:
Για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας οι κάτοχοι μπορούν να εκτυπώνουν το ειδοποιητήριο πληρωμής και ακολούθως να εξοφλούν τα τέλη σε τράπεζες, ταχυδρομεία ή μέσω άλλων διαθέσιμων εναλλακτικών τρόπων. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουν τα τέλη χωρίς το σχετικό ειδοποιητήριο στις τράπεζες, δίνοντας μόνο τον Α.Φ.Μ. τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους.
Σημειώνεται ότι αρκετές τράπεζες παρέχουν τη δυνατότητα μέσω web- banking της εύρεσης του κωδικού πληρωμής, ο οποίος συμπληρώνεται αυτόματα στα ανάλογα πεδία κατά την πληρωμή. Ο κάτοχος του λογαριασμού πρέπει να γνωρίζει μόνο τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *