Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΕΛΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΕΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

Με την Α.Υ.Ο-Πολ. 1212/23.11.2012 του ΥΠΟΙΚ  (που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3338/14.12.2012 τεύχος Β') με θέμα " Πληρωμή βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ. ατομικών οφειλών σε πιστωτικά ιδρύματα και στα ΕΛ.ΤΑ." ορίζονται τα παρακάτω.
Ειδικότερα,
 * Η πληρωμή των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ. ατομικών οφειλών (φυσικών και μη προσώπων) και όσων από αυτές τελούν σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής ή νομοθετική ρύθμιση διενεργείται σε πιστωτικά ιδρύματα ή στα ΕΛ.ΤΑ., με τη χρήση μοναδικού κωδικού, ο οποίος ονομάζεται «Ταυτότητα Οφειλής» (Τ.Ο.) και «Ταυτότητα Ρυθμισμένης Οφειλής» (Τ.Ρ.Ο.) αντίστοιχα.
Σε κάθε βεβαιωμένο στις Δ.Ο.Υ. χρέος αντιστοιχεί μία Ταυτότητα Οφειλής (Τ.Ο.), η οποία μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει τον Α.Φ.Μ. του οφειλέτη (κατά τα πρώτα 9 ψηφία) και λοιπά στοιχεία βεβαίωσης της οφειλής................
*Η παρούσα ισχύει από τη δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ., παράλληλα με τις πληρωμές στις Δ.Ο.Υ. Από 1/6/2013, οι πληρωμές θα διενεργούνται στις Δ.Ο.Υ. μόνο κατ’ εξαίρεση, κατά τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 1 της παρούσας.
Δείτε ολόκληρη την Α.Υ.Ο-Πολ.1212/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *