Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Κ2-4946/2014-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π ΣΤΟ ΓΕ.ΜΗ

Με την Κ.Υ.Α.   Κ2-4946/15.10.2014  του ΥΠΟΙΚ  και  ΥΠΑΝ ( που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2919/30.10.2014 τεύχος Β')  με θέμα " Διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, δικαιολογητικών και συνοδευτικών εγγράφων από υπόχρεα πρόσωπα ενώπιον του Γ.Ε.ΜΗ. και διαχείρισης αυτών. Καθορισμός του ύψους και της διαδικασίας, των όρων είσπραξης και απόδοσης των τελών χορήγησης αντιγράφων και αποσπασμάτων, των παραστατικών καταβολής, της διαδικασίας ελέγχου τους, του τρόπου έκδοσης, θεώρησης και υπογραφής αντιγράφων, αποσπασμάτων των πράξεων και στοιχείων που εμφανίζονται στη μερίδα ή πιστοποιητικών από το Γ.Ε.ΜΗ."ορίζεται ότι.
Ειδικότερα,
 Ηλεκτρονική υποβολή εγγράφων και στοιχείων εκ μέρους των υπόχρεων
1. Κάθε υπόχρεος, ο οποίος, δυνάμει του άρθρου 2 της παρούσας, έχει λάβει από το Γ.Ε.ΜΗ. ηλεκτρονικό ζεύγος κωδικού χρήστη και κωδικού πρόσβασης (username και password) προβαίνει μέσω αυτών στην ηλεκτρονική υποβολή κάθε εγγράφου και στοιχείου που κατά νόμο οφείλει να υποβάλλει στο Γ.Ε.ΜΗ.
2. Ειδικότερα, κάθε έγγραφο που υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Γ.Ε.ΜΗ. καθίσταται με την υποβολή του μη επεξεργάσιμο από τον οποιονδήποτε.
3. Την ευθύνη για την χρήση του ηλεκτρονικού ζεύγους κωδικού χρήστη και κωδικού πρόσβασης (username και password) κάθε υπόχρεου, καθώς και την ευθύνη για την γνησιότητα και την ακρίβεια των στοιχείων και πληροφοριών των υποβαλλομένων ηλεκτρονικά εγγράφων στο Γ.Ε.ΜΗ. φέρουν τα πρόσωπα που νομίμως εκπροσωπούν τον υπόχρεο. Έναντι τρίτων δεν μπορεί να αντιταχθεί από τους υπόχρεους ασυμφωνία των υποβληθέντων ηλεκτρονικών εγγράφων με τα πρωτότυπα, εκτός αν αποδείξουν ότι οι τρίτοι γνώριζαν τα πρωτότυπα. ..............
Δείτε ολοκληρη την   Κ2-4946/15.10.2014
https://docs.google.com/file/d/0BzoIdHD7-U3peFBETzJSZGQ0TU0/edit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *