Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

ΜΕΧΡΙ 11/1/2021 ΝΕΟ ΑΥΣΤΗΡΟ LOCKDOWN ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, από αύριο έως και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου :

  • Αναστέλλεται η λειτουργεία των βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και κέντρων περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος.
  • Τέλος το click-away
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από 21:00 έως 05:00.

 

1 σχόλιο:

  1. Καλή χρονιά, Καλώς ήλθατε στο 2021. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με επιτόκιο μόλις 2% στο NOVA GLOBAL FINANCE για να ξεκινήσετε τη χρονιά.

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε απροσδόκητα έξοδα, ένα Δάνειο από τη NOVA GLOBAL FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

    Τα Nova Global Finances είναι ευέλικτα: μπορείτε να δανειστείτε έως και 10 εκατομμύρια ευρώ, με την κατάλληλη περίοδο αποπληρωμής να κυμαίνεται από 1 έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων ενοποίησης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με επιτόκιο 2%.

    Αυτό που παίρνεις:
     Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής του δανείου σας (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό κεφαλαίου του δανείου)
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
     Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο στο δικό σας βολικό μέρος και ώρα

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη! Επιχειρήσεις ή ιδιώτες που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Nova Global Finances και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής, θα πρέπει να Στείλτε ένα email στη διεύθυνση (novaglobalfinances@gmail.com) Ή επικοινωνήστε με τον κ. Elliot στο whatsApp: +31642117819 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *