Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΛ.1015/2017-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ


Με την Πολ. 1015/27.1.2017  της  Aνεξάρτητης  Αρχής   Δημοσίων  Εσόδων (ΑΑΔΕ)   με θέμα " Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις -παγετός) που εκδηλώθηκαν στους Δήμους Σαμοθράκης, Σουφλίου, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και του Δημοτικού Διαμερίσματος Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης" διευκρινίζονται τα ακόλουθα.
Ειδικότερα,
 1. Παρατείνονται μέχρι και την 15.02.2017 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών προσώπων και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στους Δήμους Σαμοθράκης, Σουφλίου, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης που λήγουν ή έληξαν από την ημερομηνία υπογραφής της παρούσας έως και την 15.02.2017. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
2. Αναστέλλεται μέχρι και την 15.02.2017 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων μέχρι την ημερομηνία υπογραφής της παρούσας οφειλών, των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.
Δείτε ολόκληρη την Πολ.1015/2017.
 https://drive.google.com/file/d/0BzoIdHD7-U3pdXdDVnRVWEl5NEU/view?usp=sharing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *