Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ " ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΑ " ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

 Η αποφυγή ποινικών διώξεων θα είναι το ουσιαστικό όφελος για όσους αποκαλύψουν την περιουσία τους. Πρόστιμα και προσαυξήσεις ως και 90% επί των αποκαλυφθέντων ποσών. Νέο σύστημα υπόσχεται ελέγχους «εξπρές» για όσους προσπαθήσουν να ξεφύγουν.
Τρεις μήνες προθεσμία θα έχουν, όπως όλα δείχνουν, οι φορολογούμενοι με αδήλωτα κεφάλαια εντός και εκτός Ελλάδας προκειμένου να αποκαλύψουν την περιουσία τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό την ασφυκτική πίεση των δανειστών τα σενάρια για «αμνήστευση» ανατρέπονται και το νομοσχέδιο που καταρτίζεται θα περιλαμβάνει συνδυασμό φόρων και προσαυξήσεων που μπορεί να αγγίζουν το 70% έως το 90% των αφορολόγητων χρημάτων.
Υπό αυτές τις συνθήκες το «αντίδωρο» για όσους αποκαλύψουν την περιουσία τους ουσιαστικά περιορίζεται στην απαλλαγή από ποινικές κυρώσεις για πράξεις φοροδιαφυγής ή οποία όμως βρίσκεται και αυτή υπό διαπραγμάτευση. .....
Δείτε ολόκληρο το άρθρο του euro2day.gr
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1439647/trimhno-parathyro-horis-dora-gia-ta-adhlota.html

1 σχόλιο:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi đài loangửi hàng đi pháp và dịch vụ gửi hàng đi canada uy tín, giá rẻ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *