Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ-ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ

Χωρίς καμία φορο-ελάφρυνση για τους μισθωτούς και συνταξιούχους με χαμηλά εισοδήματα αλλά με περισσότερους φόρους για όσους εισπράττουν ενοίκια και μάλιστα από το πρώτο ευρώ και φοροελαφρύνσεις για 9 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες ως «αντίδωρο» στις επιβαρύνσεις που προβλέπει το ασφαλιστικό, σχεδιάζει η κυβέρνηση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Το κυβερνητικό σχέδιο με τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος που βρίσκεται στα χέρια του κουαρτέτου των Θεσμών και εξετάζεται φέρνει:
• Μεγαλύτερες φοροεπιβαρύνσεις σε μισθωτούς με ετήσια εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ. Πρόκειται για περίπου 26.000 φορολογουμένους και που θα δουν τον φορολογικό λογαριασμό τους να «φουσκώνει» εάν περάσουν από τους Θεσμούς και τη Βουλή οι ανατροπές στη φορολογία των εισοδημάτων.
• Περισσότερους φόρους σε ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις που εμφανίζουν στην εφορία εισοδήματα πάνω από 41.000 ευρώ τον χρόνο. Κατακόρυφη αύξηση της φορολογίας για 1,7 εκατ. φορολογουμένους που αποκτούν εισοδήματα από ακίνητα. ....
Δείτε ολόκληρο το άρθρο τηςημερήσιας.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113906814

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *