Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Τ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ-ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Στις τέσσερις ημέρες συζήτησης του Ν/Σ «Μέτρα για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων» στη Βουλή, δόθηκαν όλες οι απαντήσεις, κατατέθηκαν ό,τι στοιχεία ζητήθηκαν και τεκμηριώθηκε πλήρως το Ν/Σ. Αποδείχθηκε όμως ότι υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι βάσισαν τις ομιλίες τους, σε δημοσιεύματα και φήμες και όχι στην ανάγνωση  των διατάξεων του Ν/Σ και της αιτιολογικής έκθεσης.
Για να μην μείνει όμως τίποτα αναπάντητο και για την πλήρη ενημέρωση τόσο της Βουλής όσο και των πολιτών, δημοσιοποιούμε συγκεκριμένες απαντήσεις, που δεν υπήρχε ο χρόνος να κατατεθούν στη Βουλή.
Από αυτούς που συνεχίζουν τη μονότονη προπαγάνδα για τις διατάξεις  του Ν/Σ σχετικά με την φοροδιαφυγή (ειδικά σε όσους διετέλεσαν στελέχη κυβερνήσεων), παραμένουν τα ερωτήματα που, αν και κατατέθηκαν στη Βουλή, δεν απαντήθηκαν:
-Θα αιτιολογηθεί η μεθοδευμένη καθυστέρηση για την αξιοποίηση της   λίστας Λαγκάρντ, από το 2010;
-Θα απαντήσουν για τις φωτογραφικές χαριστικές τροπολογίες με τις οποίες όλα τα προηγούμενα χρόνια χάριζαν φόρους, την ίδια στιγμή που νομοθετούσαν βάρβαρα φορολογικά βάρη στους πολίτες;
 Ακολουθεί κείμενο με απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με το ν/σ «Μέτρα για την εφαρμογή τηςσυμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *