Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Δ.Τ. ΥΠΟΙΚ-ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ε-ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπουργείου Οικονομικών
Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού παραβόλου άμεσα διαθέσιμη (e-Παράβολο on-line) μετά την πληρωμή του. 
Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού παραβόλου «e-παράβολο» του Υπουργείου Οικονομικών ξεπέρασε τα 1.200.000 e-παράβολα σε 
δέκα μήνες παραγωγικής λειτουργίας.
 Τα ηλεκτρονικά παράβολα είναι πλέον διαθέσιμα για άμεση χρήση την ίδια στιγμή αμέσως μετά την πληρωμή του από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.
Οι τράπεζες ΑΙ-ΡΗΑ BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ υποστηρίζουν την άμεση (on­line) πληρωμή του παραβόλου οπότε ο συναλλασσόμενος μπορεί άμεσα να αξιοποιήσει το e-παράβολο στον φορέα για τον οποίο έχει εκδοθεί. Σύντομα θα υποστηρίξουν την on-line πληρωμή και άλλες Ελληνικές τράπεζες.
Η άμεση (on-line) πληρωμή έχει ξεκινήσει από τις 5 Νοεμβρίου 2014 και έχουν ήδη πληρωθεί πάνω από 30.000 ηλεκτρονικά παράβολα.
Επιπλέον οι πολίτες και οι επιχειρήσεις μπορούν να πληρώσουν τα e-παράβολα με την χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 67.000 ηλεκτρονικές πληρωμές παραβόλων.
Στο παρακάτω γράφημα παρουσιάζεται το πλήθος των e-παραβόλων και τα ποσά πληρωμών ανά μήνα όπου φαίνεται ότι κατά μέσο όρο πλέον εκδίδονται περί τα 150.000 ηλεκτρονικά παράβολα ανά μήνα και ότι το μέσο ύψος των πληρωμών μέσω της υπηρεσίας ξεπερνά τα 10.000.000 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *