Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

“Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων”
Εισηγητής: Χρήστος Γιαννόπουλος (τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογίας του Υπ. Οικονομικών).
Ανακοινώνονται οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια με θέμα “Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων”, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της συνολικής αναγκαίας εκπαίδευσης των Λογιστών Φοροτεχνικών, προκειμένου να έχουν δικαίωμα υποβολής Υπεύθυνης Δήλωσης για το 2015. Στους καταλόγους που επισυνάπτονται περιλαμβάνονται μόνο όσοι, εκ των δικαιούχων της εν λόγω εκπαίδευσης, δήλωσαν ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια στην δια ζώσης μορφή τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έχει ήδη ανακοινωθεί.
Παρακαλούμε για την προσέλευσή των συμμετεχόντων μέχρι τις 9.45 το αργότερο, προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του σεμιναρίου.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους την επαγγελματική τους ταυτότητα προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση.
Όσοι  δεν θα συμμετάσχουν στο δια ζώσης σεμινάριο και είναι δικαιούχοι (με τα κριτήρια που αναφέρονται στην ανακοίνωση), μπορούν να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις είτε με τη μέθοδο του livestreaming (ζωντανή μετάδοση) από το site του Ο.Ε.Ε, την ημέρα και ώρα, που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το σεμινάριο, είτε από το βιντεοσκοπημένο υλικό που θα αναρτηθεί στο site του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.
Κάντε κλικ εδώ για: Συμμετέχοντες - Δικαιούχοι, τόπος και χρόνος διεξαγωγής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *