Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Σ.Τ.Ε: ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ & Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ

Σ.τ.Ε. 3316 και 3174/2014
Παραβιάζουν το Σύνταγμα - Αντισυνταγματική και η αναδρομική παράταση του χρόνου της παραγραφής οφειλών προς το Δημόσιο που ήταν ήδη παραγεγραμμένες - Το Ανώτατο Δικαστήριο προστάτης του ελληνικού λαού από τις κυβερνητικές αυθαιρεσίες
Ανάχωμα στις συνεχιζόμενες κυβερνητικές αυθαιρεσίες ορθώνει το Συμβούλιο της Επικρατείας με δύο ακόμη ιστορικές αποφάσεις του, με τις οποίες επαναφέρει στην... τάξη αδιάβαστους υπουργούς, που λειτουργούν με την αλαζονεία της εξουσίας.
Αποφάσεις οι οποίες αποτελούν αδιαπέραστη ασπίδα προστασίας του λαού και έρχονται έπειτα από εκείνες που δικαίωσαν τους ενστόλους, επιβάλλοντας την αποκατάσταση των μισθών τους στο επίπεδο του 2012, όπως και τους δικαστικούς, προκαλώντας ταραχή στην κυβέρνηση. Και το μήνυμα που εκπέμπεται από την έδρα του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο Αρσάκειο -όπου ήταν παλιά τα Δικαστήρια, πριν μετακομίσουν στη Σχολή Ευελπίδων-, είναι ότι δεν πρόκειται να κλείσουν τα μάτια σε νόμους και Προεδρικά Διατάγματα που παραβιάζουν συνταγματικές διατάξεις.
Οι δύο νέες αποφάσεις-χαστούκι, τις οποίες αποκαλύπτει σήμερα το «ΠΑΡΟΝ», αφορούν τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και την αναδρομική παράταση του χρόνου παραγραφής των φορολογικών αξιώσεων του Δημοσίου κατά οφειλετών.
Δείτε ολόκληρο το άρθρο από το Παρόν της Κυριακής.
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=89118&colid=37&catid=27&dt=2014-10-19%200:0:0&mode=3 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *