Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ (ΗΔΗ) ΣΤΟΥΣ 8

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ  
Πρόκριση στους οκτώ της υπερφορολόγησης για την Ευρώπη δίνουν οι ελληνικές επιδόσεις στους φόρους καυσίμων και ακινήτων. Εκθεση της Κομισιόν που αποκαλύπτουν σήμερα "τα νεα " κατατάσσει τη χώρα μας όγδοη μεταξύ των 28 της Ε.Ε όσον αφορά τα καύσιμα και ακόμη υψηλότερα, στην  πέμπτη θέση για τα ακίνητα.
Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
Οι σημερινές αποκαλύψεις των «ΝΕΩΝ», για την υπερφορολόγηση που υφίστανται στα χρόνια της κρίσης οι καταναλωτές και οι ιδιοκτήτες ακινήτων, ασφαλώς δεν κομίζουν γλαύκα στους πολύπαθους έλληνες φορολογουμένους.
Ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι η σχετική παραδοχή περιλαμβάνεται σε έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: οι ίδιοι οι δανειστές καταγράφουν την υπερφορολόγηση – που από ένα σημείο και μετά καθίσταται αντιπαραγωγική και δυσκολεύει τις προσπάθειες για επιστροφή στην ανάπτυξη.
Μετά την ομολογία των Βρυξελλών, η κυβέρνηση αποκτά ένα αξιόπιστο όπλο στην επικείμενη διαπραγμάτευση για τη μείωση των φόρων με την τρόικα: διότι είναι πλέον προφανές – ακόμη και στους άκαμπτους γραφειοκράτες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – ότι η συνταγή «φορολογήστε τα πάντα» δεν αποδίδει πια!

πηγή. τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *