Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΓΝΩΜ. 462/2013 ΤΟΥ Ν.Σ.Κ

Ο Υπουργός των Οικονομικών δύναται να επανεξετάσει τη νομιμότητα της επιβολής των διασφαλιστικών μέτρων του άρθρου 14 του ν. 2523/1997 κατά της εταιρείας «ΘΕΡΜΑΪΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε.» και των νομίμων εκπροσώπων της. (πλειοψ.)
Η επιβολή των εν λόγω μέτρων, κατά το χρόνο που έλαβε χώρα, ήταν νόμιμη, πλην όμως, συντρέχει ήδη βάσιμος λόγος προς άρση των μέτρων αυτών, καθόσον αποδεικνύεται από δημόσια έγγραφα (διαιτητικές αποφάσεις) ότι ο φορολογούμενος έχει κατά του Δημοσίου βέβαιη και εκκαθαρισμένη ανταπαίτηση μεγαλύτερη του ποσού του φόρου που δεν αποδόθηκε στο Δημόσιο, ενώ, από υποβληθείσες υπεύθυνες δηλώσεις των εκπροσώπων της, προκύπτει ότι η εν λόγω ανταπαίτηση της εταιρείας δεν έχει εκχωρηθεί (δυναμένης, πάντως, της Διοικήσεως να προβεί σε έλεγχο ακριβείας των ως άνω δηλώσεων). (ομοφ.)
Δείτε την Γνωμ. 462/2013. 
https://docs.google.com/file/d/0BzoIdHD7-U3pX0d0WldpbWpaM28/edit 

1 σχόλιο:

  1. Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για νεοσύστατες επιχειρήσεις, ή χρειάζεστε ένα δάνειο για την αναχρηματοδότηση, Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσει μακριά το χρέος; Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι; Αν ναι δεν ανησυχούν περισσότερο, Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανείων σε προσιτή επιτόκιο χωρίς πιστωτικό έλεγχο !!! επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail. (Co.operateloanservice@gmail.com)
    Μας προσφέρει δάνεια για όλους τους σκοπούς. Εφαρμόστε σήμερα και να χρηματοδοτηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών.
    - Ελάχιστο ποσό δανείου: € 2,000.00
    - Μέγιστο ποσό δανείου: € 100.000.000,00
    - Επιτόκιο: 3% ετησίως
    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail (co.operateloanservice@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *