Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Α.Π 13685/2013- ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε

Mε την Αριθ.Πρωτ. 13685/3.10.2013 του ΥΠΟΙΚ με θέμα" Καθορισμός του τρόπου της διαδικασίας και των οργάνων ελέγχου της επίτευξης των στόχων του Σ.Δ.Ο.Ε. και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για τη ρύθμιση των θεμάτων αυτών" ορίζονται τα εξής.
Ειδικότερα,
1. Η διαδικασία καθορισμού στόχων αφορά τους προϊσταμένους των οργανικών μονάδων κάθε επιπέδου της Ειδικής Γραμματείας του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), οι ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι των οποίων κατά τη διάρκεια της θητείας τους καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.
2. Οι στόχοι δύνανται να τροποποιούνται ή να αναπροσαρμόζονται κατά τη διάρκεια της θητείας του κάθε προϊσταμένου, κατ' ανάλογο τρόπο της αυξομείωσης παραμέτρων όπως οι διαθέσιμοι πόροι και η επάρκεια του ανθρώπινου δυναμικού.
3. Οι προϊστάμενοι των οργανικών μονάδων επιπέδου Διεύθυνσης, υποχρεούνται να αποστέλλουν στις αρμόδιες Διευθύνσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., σε ηλεκτρονική μορφή, κατάσταση σχετικά με την πορεία υλοποίησης των στόχων που τους έχουν τεθεί, μέσα στο πρώτο πενθήμερο του επόμενου μήνα από τη λήξη του τριμήνου, αναλυτικά, ανά τμήμα, Υποδιεύθυνση και συνολικά.
4. Η θητεία κάθε προϊσταμένου λύεται αυτοδίκαια με την πάροδο ενός έτους. Σε περίπτωση επίτευξης των στόχων, μπορεί, όπως ορίζει ο νόμος, να ανανεώνεται, έως δύο φορές.
5. Αν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ασκηθεί ποινική ή πειθαρχική δίωξη ή επιβληθεί οποιαδήποτε ποινή σε βάρος προϊσταμένου οποιουδήποτε επιπέδου, απαλλάσσεται από τα καθήκοντα του με την έκδοση σχετικής Απόφασης του Υπουργού Οικονομικών. ................
Δείτε ολόκληρη την  Αριθ.Πρωτ. 13685/3.10.2013
 https://docs.google.com/file/d/0BzoIdHD7-U3pY0xBQXpDWnlaMjg/edit?usp=drive_web

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *